Aviteq
Verkoop binnendienst

Verkoop buitendienst

Bedrijfsgegevens

Downloads

Andere talen

AViTEQ weblog

Triltechniek nieuws

Leverings- voorwaarden


Triltorens | spiraaltransporteurs

Triltorens worden wereldwijd toegepast over de gehele breedte van de industrie; chemische, levensmiddelen, grondstoffen, farmacie en andere.

Een triltoren is een betrouwbare en duurzame oplossing voor een verticaal transport vraagstuk.

Of het nu gaat om het vertikaal transporteren, altijd van beneden naar boven, van bijvoorbeeld kunststofgranulaat, glasscherven, bevroren groente, voor bijna iedere toepassing is er een passende spiraaltransporteur.

AViTEQ is één van de weinige leveranciers in de wereld die een compleet pakket kunnen aanbieden.

Triltoren RVS met RVS trilmotoren AViTEQ.jpg


Spiraaltransporteurs worden vaak gebruikt voor het afkoelen van bijvoorbeeld kunststofgranulaat producten. Vanwege de lange weg naar boven heeft het product de tijd, om na het verlaten van de extruder af te koelen.

Spiraaltransporteurs voor het transporteren van diverse producten, de omwentelingen kunnen worden uitgevoerd in staal of RVS (levensmiddelen uitvoering).

Spiraaltransporteurs kunnen uitgevoerd worden met  geluidswerende / stofdichte kappen, deze zitten om de gehele kolom, vaak te openen met snelspanners.
Spiraaltransporteurs kunnen uitgevoerd worden met een dubbele bodem, door deze kan bijvoorbeeld koelwater stromen of stoom. Koelwater wordt dan gebruikt om een product (kunststofgranulaat) geforceerd te koelen en bij stoom het product geforceerd te verwarmen.

Er zijn tot op heden triltorens gebouwd met een diameter van 1500 mm en een hoogte van 8 meter.

Triltoren RVS voor zout AViTEQ


AViTEQ levert naast complete Triltorens ook nog : trilmotoren, trilmagneten, trilkommen, strooiplaten, rubberbuffers, trilbakken en trilpijpen

Op dit moment is er één fabrikant die magneetvibratoren als aandrijving kan leveren met een ATEX certificaat. Voor up to date gegevens van de beschikbare magneetvibratoren? klik op onderste link!  Onbalansmotoren als aandrijving zijn al jaren leverbaar in ATEX.


Wilt u een op maat gemaakte offerte voor uw opgave dan kunt u vrijblijvend het Nederlandstalige aanvraagfornmulier bij ons opvragen of gezamelijk met ons invullen (telefonisch of tijdens een bezoek bij u).

We move you forward...
in de handling van stort- en bulkgoed van...

500 gram/uur tot 2000 ton/uur.