Aviteq
Verkoop binnendienst

Verkoop buitendienst

Bedrijfsgegevens

Downloads

Andere talen

AViTEQ weblog

Triltechniek nieuws

Leverings- voorwaarden


Trilgoten | trilbakken

Trilgoten worden gebruikt voor het transporteren en doseren van producten. De aandrijving van trilgoten zijn trilmotoren, trilmagneten of met onbalansassen / elektromotor. De meeste trilgoten worden daarom meestal op basis van klantspecifieke eisen geproduceerd en geleverd. AViTEQ levert de trilgoten zowel in staal (S 235 JR C) als in RVS (304, 316).

AViTEQ trilgoten zijn zeer betrouwbaar, in welke productie- omgeving dan ook en zijn onderhoudsarm. AViTEQ trilgoten hebben zich bewezen bij staalfabrikanten, chemische bedrijven, voedingsmiddelen fabrikanten, zand / grind verwerkers en veel meer! Foto: bunkeruitrekgoot

AViTEQ bunkeruitrekgoot met trilmotoren AViTEQ


Trilgoten worden toegepast voor het transporteren, doseren, bestrooien van een   scala aan producten. Standaard trilgoten worden niet vaak geleverd, of de lengte,   breedte van een trilgoot aan een bunker, breker of transportband aangepast worden.

Daarbij kunt u denken aan; een deksel met inloop, slijtbekleding, schuine uitloop t.b.v. strooien, laatste gedeelte van RVS i.v.m. een scheidings- magneet, laatste
gedeelte van warmtebestendig materiaal vanwege toevoer naar een oven  (zie foto) en nog veel meer speciale toepassingen.
AViTEQ trilgoot met trilmotoren AViTEQ

AViTEQ levert trilgoten met diverse soorten en merken slijtbekledingen, vaak hebben klanten goede ervaringen met een soort of merk. AViTEQ is specialist op het gebied van trilgoten, al ruim 60 jaar.

AViTEQ trilgoot met trilmagneet MV stofdicht uitvoering AViTEQ.jpg AViTEQ


     
Wilt u een op maat gemaakte offerte voor uw opgave dan kunt u vrijblijvend het Nederlandstalige aanvraagfornmulier bij ons opvragen of gezamelijk met ons invullen (telefonisch of tijdens een bezoek bij u).


We move you forward...
in de handling van stort- en bulkgoed van...

500 gram/uur tot 2000 ton/uur.