Aviteq
Verkoop binnendienst

Verkoop buitendienst

Bedrijfsgegevens

Downloads

Andere talen

AViTEQ weblog

Triltechniek nieuws

Leverings- voorwaarden


Trilbuizen / trilpijpen

Trilbuizen hebben een groot voordeel; ze zijn geheel gesloten, daardoor is de kans op product vervuiling uitgesloten. De trilbuis kan worden uitgevoerd met zwenkbare deksels, AViTEQ heeft voedingsmiddelen bestendige uitvoeringen ontworpen. De trilbuis kan aangedreven worden door trilmotoren of en trilmagneet, beide in ATEX uitvoeringen leverbaar.

Een AViTEQ trilbuis is een betrouwbare en zeer duurzame oplossing voor uw transport en doseer toepassing.
Of het nu gaat om  melkpoeder onder de strengste hygiënische eisen te doseren of het van a naar b transporteren van recycling schroot, de toepassingen zijn zeer divers.

AViTEQ trilbuis RVS met trilmotoren

Er zijn weinig leveranciers in die een compleet pakket kunnen aanbieden, hieronder een opsomming van de meest voorkomende toepassingen;

Trilbuizen voor het transporteren en doseren, de trilbuis uitgevoerd in staal of RVS (levensmiddelen uitvoering).

De trilbuizen kunnen uitgevoerd worden met een in– en uitloop , er zijn verschillende uitvoeringen / soorten afdichtingen verkrijgbaar. Uiteraard zit er op dit type trilgoot een deksel, deze is verkrijgbaar in verschillende materialen. De trilbuizen kunnen uitgevoerd met zeer eenvoudig te reinigen zwenkbare deksels.
AViTEQ trilbuis RVS met zwenkbare deksel voedingsmiddelen uitvoering AViTEQ

Op dit moment is AViTEQ een van de weinige fabrikanten die magneetvibratoren als aandrijving kan leveren met een ATEX certificaat. Voor up to date gegevens van de beschikbare trilmagneten klikt u op meer informatie? Trilmotoren als aandrijving zijn al jaren leverbaar in ATEX, de meeste uitvoeringen worden standaard bij AViTEQ geleverd in zone 21 + 22.

Trilbuizen waarbij de aandrijfbok en aandrijving (magneetvibrator / onbalansmotoren) aan de onder of bovenzijde gemonteerd kan worden. De meest toegepaste uitvoering is degene met de aandrijfbok onder, in verband met ruimtegebrek wordt de boven- aandrijving toegepast.

Trilbuizen met een slijtbekleding op de bodem en aan de wanden om te voorkomen dat abbrasieve producten de levensduur verkorten. De meest gebruikte soorten slijtbekleding  zijn: Naxtra, Hardox, EIPA, Kalen, etc.

Heeft u betere ervaringen met een ander soort slijtbekleding, dan is de fabrikant meestal bereid om te kijken of deze toepasbaar is.
Optioneel is een bunkerklopper, deze zorgt ervoor dat er geen brugvorming plaatsvindt en het product vrij uit de bunker stroomt. 

Triltechniek van AViTEQ behoort tot de toonaangevende triltechnische systemen die geproduceert worden. Wij leveren wereldwijd systemen en componenten en kunnen in vele landen op de wereld ook via een lokale vestiging uw producten leveren en servicen.

Ons wereldwijde netwerk, hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid zorgen ervoor dat AViTEQ veelvuldig gekozen wordt tot wereldwijde partner voor globaal opererende bedrijven.

Maar ook bedrijven die in slechts 1 land opereren kiezen steeds vaker voor AViTEQ, puur op onze ervaring, de bewezen kwaliteit en verwachte lange levensduur.

Wilt u een op maat gemaakte offerte voor uw opgave dan kunt u vrijblijvend het Nederlandstalige aanvraagfornmulier bij ons opvragen of gezamelijk met ons invullen (telefonisch of tijdens een bezoek bij u).


We move you forward...
in de handling van stort- en bulkgoed van...

500 gram/uur tot 2000 ton/uur.