Aviteq
Verkoop binnendienst

Verkoop buitendienst

Bedrijfsgegevens

Downloads

Andere talen

AViTEQ weblog

Triltechniek nieuws

Leverings- voorwaarden


Speciale triltechniek uitvoeringen


AViTEQ maakt eigenlijk geen standaard trilapparaten, de meeste uitvoeringen worden naar klant specifieke wensen gemaakt. Uiteraard zijn er altijd uitvoeringen die het label specail verdienen, hieronder omschrijft AViTEQ een aantal uitvoeringen die wij als special omschrijven;

Reverseertrilbuis of reverseertrilgoot:

Dit is een trilapparaat dat in twee richtingen kan transporteren / doseren (niet gelijktijdig). Een toepassingsvoorbeeld is het afvullen van Big Bags met melkpoeder. Het afvullen, weghalen en monteren van een nieuwe Big Bag kost tijd en dat kan een productie bedrijf zich niet veroorloven. De juiste oplossing is een reserveer trilbuis, terwijl de volle Big Bag wordt weggehaald is de trilbuis uitgezet, via de besturing wordt de transportrichting in de andere richting gezet en Big Bag twee gevuld. Andere voordelen van een trilbuis zijn; praktisch geen onderhoud tijdens de lange levensduur en zeer eenvoudig te reinigen.

Compacte trilgoot voor het transporteren van worstjes:

AViTEQ kreeg een aanvraag of wij verse worstjes
konden "strooien" via een trilgoot op een transportband. De worstjes moesten via 10 banen op een plakje deeg komen, liefst via een sleuf in de bodem van de trilgoot. Deze worstjes zouden dan in het gat komen te liggen en met een pneumatische cilinder op het deeg gedrukt worden. De trilgoot is gebouwd en functioneerd na de nodige aanpassingen rondom de trilgoot goed.

 Trilbuis met onze grootste trilmagneet de MVH33-1:

AViTEQ heeft een klant die alle trilapparaten alleen uitgevoerd wil hebben met trilmagneten, ondanks dat een aantal trilapparaten alleen gebruikt worden voor het transporteren van A naar B. Doordat de capaciteit en het het te transporteren volume groot was moest AViTEQ de grootste trilmagneetr de MVH33-1 toepassen. De combinatie trilbuis MVH33-1 was nog nooit gebouwd, AViTEQ heeft  inmiddels twee van deze uitvoeringen aan hun geleverd.

Opgave: zeer eenvoudig te reinigen ATEX trilgoot:

Een machniefabriek moest voor hun klant in de voedingsmiddelen een ATEX trilgoot aanbieden welke zeer eenvoudig te reinigen moest zijn. De trilgoot moest geleverd worden met een ATEX certificaat, stofdicht, geheel elektrolytisch gepolijst en eenvoudig te reinigen. Deze trilgoot is inmiddels naar tevredenheid geleverd aan een eindklant ergens in Europa.


Bel of email ons met uw uitdaging!


We move you forward...
in de handling van stort- en bulkgoed van...

500 gram/uur tot 2000 ton/uur.